Piramide van Arona

Muzikale spektakels in het zuiden van Tenerife

De piramide van Arona in het zuiden van Tenerife, in Playa de las Américas, is een spectaculaire zaal waar allerlei evenementen, tentoonstellingen en spektakels plaatsvinden. De muzikale shows en dansspektakels die regelmatig worden georganiseerd in het auditorium van de piramide van Arona trekken zowel toeristen als de inwoners van Tenerife aan: het is ondenkbaar een dergelijke ervaring te missen waar kunst zich versmelt met audiovisuele technologieën. Dit laat niemand onverschillig.

Een perfecte avond in een uniek auditorium

Vlakbij de piramide van Arona zijn er hotels en restaurants: genieten van een spektakel in dit indrukwekkend auditorium dat uniek in de wereld is en proeven van lokale en internationale schotels in eender welk restaurant in de omgeving is een bijna onvermijdelijk plan. Dit maakt een bijzondere avond helemaal perfect. En dit alles in de nabijheid van het strand, het geluid van de golven en de aangename temperatuur van de nachten in het zuiden van Tenerife.

Catering
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045