Forestal Park

Een natuuroord met avonturen en amusement in La Esperanza

De hoogste toppen beklimmen, het aroma van de dennenbomen inademen en een zee van bomen ontdekken die zich versmelt met de oceaan... In het hart van het bos van La Esperanza bevindt zich Forestal Park, een recreatief gebied met avontuur en exploratie tussen lianen en tokkelbanen. In een oord met eeuwenoude bomen is dit geweldig om op een alternatieve manier de tijd te verdrijven in contact met de natuur.

Een themapark in het beschermd landschap van Las Lagunetas

Forestal Park is het grootste themapark in de Canarische Eilanden met avonturen in de bomen. Een recreatief gebied voor actief toerisme in een bos van Canarische dennenbomen, ideaal om de dag te doorbrengen omgeven door natuur. Het telt meer dan 90 spellen in de hoogte, klimmuren, Tibetaanse bruggen en tokkelbanen om te verjongen door het beoefenen van een nieuwe sport in de vrije lucht. Het heeft verschillende circuits aangepast voor elke leeftijdsgroep en aan ieders lichaamsconditie. Maar het is aangeraden een lange broek en sportschoenen aan te trekken om van de ervaring te genieten op een aangename manier.

Offers
Parking
Is accessible
Localidad
La Esperanza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045