Castillo de San Miguel

Een banket met middeleeuws toernooi in het zuiden van Tenerife

Vlakbij Los Cristianos in het zuiden van Tenerife bevindt zich het indrukwekkende Castillo de San Miguel. Tijdens het bezoek reist men in de tijd naar de middeleeuwen om te genieten van een authentiek spektakel met toernooien en middeleeuwse spelen terwijl men plaatsneemt in een banket. De kinderen zullen versteld staan van de kracht van de paarden en het glanzen van de zwaarden waarbij de hele familie de ridder zal aanmoedigen die hen vertegenwoordigt in het toernooi, en zal lachen met de grollen van de hofnar.

Spektakels en muziek om een leuke avond te beleven

Na het toernooi en het banket dat voortdurend wordt voorgezeten door de graven van het Castillo de San Miguel, gaan de gasten naar de ruime danszaal. De spektakels met acrobatie, ballet en capoeira zijn gebruikelijk in deze zaal waar de muziek de protagonist is. In het Castillo de San Miguel zullen de bezoekers zowel in familie als met vrienden een leuke en spannende avond beleven die moeilijk te vergeten is.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045