Aqualand Costa Adeje

De beste dolfijnenshow in de wereld

Het waterpark Aqualand Costa Adeje biedt een unieke 'voorstelling' van dolfijnen op de Canarische Eilanden. Uitgereikt door de International Association of Marine Animal Trainers als beste dolfijnenshow in de wereld, is de tentoonstelling een schitterende weergave van intelligentie, kracht en behendigheid van deze vriendelijke dieren die ervoor zorgen dat racen op volle snelheid, onmogelijke sprongen en luchtacrobatiek bewonderd kunnen worden. Aqualand Costa Adeje, in het zuiden van Tenerife, is ideaal om een leuke dag te voltooien tussen waterattracties en zwembaden.

Een waterpark met spa in Tenerife

Hier kunnen de kleintjes spelen, begeleid door een team van ervaren strandwachten, tussen kunstmatige golven, fantasie kastelen en glijbanen in de vorm van een draak. En volwassenen kunnen ontspannen in de spa met een jacuzzi in de openlucht en verwarmde water douches, ontspannen in een hangmat bij het zwembad of zich laten meeslepen op een vlotter onder de kalme Lava River Cascades. Aqualand Costa Adeje is ideaal voor het verlichten van stress en de zorgen te vergeten.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045