Lanzarote a Caballo

Paardrijlessen voor de hele familie in Lanzarote

De liefhebbers van paarden en de paardrijkunst kunnen ook genieten van hun favoriete bezigheid tijdens hun vakantie in Lanzarote. In het zuiden, vlakbij Puerto Calero, biedt Lanzarote a Caballo paardrijlessen en uitstappen voor de hele familie. Hun installaties beschikken ook over een speelzone Fort Apache en een boerderij waar kleine kinderen pony's, eenden en schapen, en nog vele andere dieren van dichtbij kunnen zien.

Uitstappen op een kameel en ter paard doorheen een woestijnlandschap

Kamelen zijn alledaagse dieren in het landschap van Lanzarote en in dit centrum kan men een tocht van een uur op hun bult beleven, genietend van het woestijnlandschap van het eiland. En zonder het verlaten van Lanzarote a Caballo kan men ook paardrijlessen volgen die de professionele lesgevers organiseren. De uitstappen van twee uur zijn voorbehouden voor de meest ervaren ruiters die een bijzondere en exotische omgeving zullen ontdekken op de rug van dit prachtige dier.

Localidad
Uga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045