Aquapark Costa Teguise

Een volledig waterpark vol vrijetijdsactiviteiten

Gelegen aan de oostkust van Lanzarote, is Costa Teguise Aquapark een van de meest diverse parken in de Canarische Eilanden. In aanvulling op al haar waterattracties, heb je een indoor baan . Het park is perfect als een alternatief entertainment in de zon van Lanzarote.

Paintball en zwembaden in Lanzarote

De zwembaden en attracties zijn ook voor alle leeftijden. Zoals de Rio Loco, een pad om naar beneden te gaan op volle snelheid. Of de zachte tracks waar te racen met het gezin. Het is de ideale plek om de hele dag in het park door te brengen. Voedsel meebrengen is niet toegestaan, je hebt restaurants met volledige menu's.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
¡Aviso!
Paintball gesloten wegens renovatiewerkzaamheden
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
3
9
54805 14
262
262
10045