Sioux City

Het themapark over het Wilde Westen

In Sioux City wordt er nog steeds geduelleerd onder de zon. De cowboys begeleiden het vee door de straten en de bandieten overvallen banken met dynamietstaven. In de Saloon kan men de tafel delen met de Sheriff, in de bank ruikt het naar buskruit en in de Zoo zijn er tarantula's, ratelslangen en een eigenaardige albino kaaiman. Sioux City is niet zomaar een plaats: het is het themapark toegewijd aan het Wilde Westen in San Bartolomé de Tirajana, gecreëerd om de verbeelding van de kinderen te voeden.

Spektakels met indianen en cowboys in San Bartolomé de Tirajana

Oorspronkelijk werd het gebouwd in 1971 als cine in het zuiden van het eiland Gran Canaria. Nu biedt het een veelheid van onvergetelijke spektakels en ervaringen voor de hele familie. De kleinsten reizen naar de periode van de cowboys en bestijgen paarden, spelen met hoefijzers of gaan liggen op het bed van de gevangenis. Maar opgelet voor de schelle zon van de woestijn! De goede cowboys moeten zich steeds hydrateren met fris water en de huid beschermen met zonnecrème.

Catering
Parking
Shows
Localidad
San Bartolomé de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045