Pueblo Canario

Traditie, ambacht en folklore in Las Palmas de Gran Canaria

Het Pueblo Canario, geïnspireerd op de traditionele architectuur van de Canarische Eilanden, bevindt zich in het centrum van Las Palmas in het noordoosten van Gran Canaria. Het is omgeven door de fonteinen en tuinen van het Doramas-park en op het centraal plein kan men verschillende keren per week genieten van foklorespektakels. Naast de ambachtswinkels kan men allerlei Canarische schotels proeven in de eetgelegenheid.

Het museum gewijd aan Néstor de la Torre

In het aanbod van het Pueblo Canario bevindt zich het Museo Néstor dat een groot deel van het werk van de Canarische kunstenaar Néstor de la Torre tentoonstelt. Hij is één van de scheppers van deze prachtige enclave van de stad. Het Pueblo Canario is ideaal om te wandelen en om het meest traditionele van het eiland te ontdekken waarbij men geniet van de muziek, de ambacht en de typische gastronomie van de Canarische Eilanden. En dit alles zonder de stad Las Palmas te verlaten.

Catering
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
14
262
262
10045