Mundo Aborigen

Een themapark om het inheemse leven te ontdekken

In het zuiden van Gran Canaria omgeven door de ravijn van Fataga middenin het natuurpark van Ayagaures bevindt zich het themapark Mundo Aborigen toegewijd aan de geschiedenis en de cultuur van de Canarische Eilanden. Hier zullen de bezoekers van dichtbij zien hoe het leven was van de eerste bewoners van de eilandengroep dankzij de imitaties van dagdagelijkse taferelen en de meer dan honderd figuren in ware grootte.

Een openluchtmuseum in een indrukwekkend landschap van Gran Canaria

Het indrukwekkend landschap van de ravijn van Fataga is de perfecte omgeving voor dit openluchtmuseum waar de geheimen worden onthuld van de inheemse cultuur terwijl men geniet van het uitzicht en het aangename klimaat. De kleine kinderen beleven plezier in contact met de natuur en spelen met de honden, varkens en geiten van Mundo Aborigen terwijl de volwassenen ontdekken hoe het leven was in de Canarische Eilanden meer dan 2.000 jaar geleden alsof het een reis door de tijd is.

Parking
Localidad
Fataga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045