Casa Santa María

De ambachtelijke producten en de vervaardiging ervan leren kennen

Casa Santa María is een spectaculair plattelandshuis van de 17e eeuw in Betancuria in het midden van Fuerteventura. Naast een rustige wandeling in de exuberante tuinen kan men in eerste persoon de vervaardiging van de ambachtelijke producten van Fuerteventura geproduceerd in Casa Santa María leren kennen. Aan de andere hand is de tentoonstelling van voormalige landbouwgereedschappen een blik in de traditionele levenswijze op het eiland van enkele decennia geleden.

Een van de mooiste restaurants van Fuerteventura

De projecties in 3D en Multivision van Casa Santa María bieden een andere kijk op de fauna en flora van Fuerteventura net zoals de zalen gewijd aan het natuurpark van Betancuria. In de souvenirwinkel kan men in een rustige sfeer souvenirs en geschenken voor alle leeftijden vinden. Ten slotte kan het bezoek niet zonder een maaltijd in het restaurant van Casa Santa María. Een romantisch en rustiek restaurant dat wordt beschouwd als een van de mooiste van het eiland. Bovendien is hun ovenschotel van geitenvlees niet te overtreffen.

Catering
Parking
Localidad
Betancuria
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
4
9
14 54805
262
262
10045