Paragliding in Taucho

Het gebied van Europa met meer vlieguren per jaar

Iedere dag stijgt iemand met paragliding uit de bergen van Adeje, een gemeente van Tenerife Zuid dat een aantal van de beste gebieden in Europa voor deze sport concentreert. Taucho is zeker een van deze, behalve bovendien de ene met de meeste vlieguren per jaar. Een zeer aantrekkelijke site die consequent vliegers trekt uit het oude continent, maar alleen aanbevolen voor de meer ervaren, als deze plaats is heel anders dan de meeste, en vlieg met de wind mee.

Tests Canaria Paragliding League

De techniek en de kwaliteit van Taucho zijn zo goed (met krachtige thermische winden), met 70% van de tests Canaria Paragliding League en is gastheer voor piloten die komen om hun producten te verbeteren. Een vlucht in deze pieken geeft een geweldig uitzicht als barranco del Infierno, Ifonche of de bergen van Guaza. Bij het opstijgpunt kom je door het nemen van de weg van Adeje naar Los Gigantes, door Las Moraditas. Dan gewoon doorlopen voor ongeveer vijf minuten.

Hoogte
850 metros
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
1
257
13
262
10045