Paragliding in Puntallana

Fantastische vluchten over landschappen van banaanplantages

La Palma is een paradijs voor paragliding, en een van de belangrijkste gebieden van de vluchten ligt in het centrum van Putallana. Gelegen in het noordoosten van het eiland, op slechts 10 kilometer van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma, kunt u genieten van fantastische vluchten met een ongelooflijke panoramisch zicht, van de zee naar de top, ontdekken we een voornamelijk groen landschap, vol met palmbomen, plantages bananenplantages en landbouwgrond, wat er mooier uitziet uit de lucht.

Maak de top landing en de landing op het strand in Nogales

Het startpunt in Puntallana, met wind uit noord-noordoosten oriëntatie wordt uitgevoerd op 430 meter, terwijl de landing is op 240 meter, en wordt gedaan op de velden die grenzen aan de weg. Met noordenwind, wordt dit gebied enigszins turbulent, maar met het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen kan top landing en landen op dezelfde berg mogelijk zijn. Een ander punt in de buurt van het strand landing is Nogales, met zwart zand, en een van de mooiste stranden.

Hoogte
430 m
Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
5
257
13
262
10045