Paragliding in Hermigua

Het drukste vliegpunt van La Gomera
Naast het feit dat ehet en paradijs is voor natuurliefhebbers, is het dus ook zo voor liefhebbers van paragliding. In de prachtige stad van Hermigua, gelegen in het noorden van La Gomera, is het gebruikelijk om de hemel bezaaid met kleurrijke paragliders te zien. Het eerste vlucht punt, en het drukste van het eiland, heeft de ideale omstandigheden voor deze sport. De start op een hoogte van 450 meter boven de zeespiegel, en de uitstekende orientatie van de helling, maakt dat de vluchten worden verlengd voor uren.
Festival van Paragliding Skypar
De Skypar is reeds, zonder twijfel, een klassieker voor liefhebbers van paragliding. Geboren in 2008 om het gebied te bevorderen, vandaag trekt het honderden paragliders. Dit festival, meestal gehouden in de loop van de maand september, biedt elk jaar collectieve vluchten dankzij de prachtige vluchtvoorwaarden in Hermigua Bay. Degenen die in dit formidabele landschap willen vliegen, kunnen dat doen in tandem vluchten, begeleid door gekwalificeerde piloten.
Hoogte
215 metros
Localidad
Hermigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
6
257
13
262
10045