LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Oriëntatiekaart El Bosquecillo

Oriëntatieloop met de beste uitzichten van Lanzarote
Deze spectaculaire kaart is te bereiken via het plaatsje Haría (bekend als de Vallei van de Duizend Palmbomen) en biedt de beste panoramische uitzichten van het noorden van Lanzarote, vogelperspectief van een groot deel van de kaart over de Risco de Famara waar de imense blauwe zee van de Eilandengroep Chinijo zichtbaar is. De kaart bevindt zich bovenop de Risco de Famara, een vulkaanzone waar nauwelijks boomgroei te vinden is, met een uiterst kenmerkende en opmerkelijke natuur.
Oriëntatiekaart van vulkaanbodem
Op de picknickplaats aan het begin van de route kunt u een dag met het gezin doorbrengen omgeven door onverbeterlijke uitzichten. Het vulkanische terrein, dat verrassend is omdat het zo weinig voorkomt in de oriëntatiesport, biedt een aantal zones met microreliëfs waarvoor de kaart gedetailleerd moet worden gelezen. De begroeiing is geen belemmering voor een hoog wedstrijdtempo, maar wees voorzichtig met de lage vegetatie aangezien in de zone talrijke exemplaren van endemische flora te vinden zijn. Tot slot moeten de gevaarlijke kliffen langs de route worden vermeden.
Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
3
257
13
262
10045