LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Oriëntatiekaart San Sebastián

Oriëntatieloop door de geschiedenis van San Sebastián
Traditionele architectuur, militaire forten, de voetsporen van Christoffel Columbus… dit alles staat de onbevreesde oriëntatieloper te wachten wanneer hij op zoek naar de beste route de straten van San Sebastián (oosten van La Gomera) doorkruist en op elke hoek geniet. De hoofdprijs is de historische achtergrond ontdekken die aan de basis lag van een groot deel van de westerse cultuur. Sport, cultuur en geschiedenis in één. In San Sebastián kunt u ook genieten van een interessant vrijetijds- en ontspanningsaanbod om een intense dag goed af te sluiten.
Ontdek het hart van San Sebastián de La Gomera
De kaart biedt twee erg verschillende zones met uiteenlopende technische eigenschappen. De eerste wordt gekenmerkt door de afwezigheid van hoogteverschil en de concentratie van talrijke etnografische en culturele overblijfselen zoals de bekende Torre del Conde. In de tweede zone kunt u verdwalen in een doolhof van straatjes, steegjes en trappen om het hoogteverschil te overbruggen. Techniek en amusement om het hart van San Sebastián de La Gomera te bereiken, verborgen plekjes te ontdekken en de opmerkelijke sfeer in te snuiven.
Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Sebastián de La Gomera
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa San Sebastián orientación de La Gomera
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
6
257
13
262
10045