Oriëntatiekaart Llanos de la Pez

Oriëntatie door het hart van Gran Canaria

Lopen door deze bevoorrechte enclave op het hoogste punt van Gran Canaria, in het hart van het Biosfeerreservaat, is een unieke ervaring. In één dag kunt u de oriëntatiesport combineren met een bezoek aan het plaatsje Tejeda, wandelen tot aan de emblematische Roque Nublo en/of de beste foto's nemen vanop het hoogste punt van het eiland, de Pico de las Nieves, waar u in één enkel beeld de Roque Nublo en de Pico Teide kunt vastleggen.

Gebruikelijke gastplaats van de Gran Canaria O-Meeting

Dit is de ideale omgeving om aan oriëntatiesport te doen, aangezien er erg uiteenlopende zones te vinden zijn om verschillende technieken en disciplines te trainen: Canarisch dennebos, microreliëfzones, open terrein, keuze van routes, kaartlezen... Bovendien is dit de gebruikelijke gastplaats van het grootste oriëntatie-evenement van de Canarische Eilanden: de Gran Canaria O-Meeting, waar met Kerstmis elk jaar honderden sportliefhebbers uit de hele wereld op af komen.

Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Llanos de la Pez orientación de Gran Canaria
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
2
257
13
262
10045