Oriëntatiekaart Costa Calma

Oriëntatieloop over de Majorero duinen

Bijna vanop het strand van Costa Calma zelf, in de gemeente Pájara (schiereiland Jandía, zuiden van Fuerteventura) kunt u een oriëntatieroute beginnen over duinen en zandige terreinen, door de typische lage begroeiing van de zone en zelfs hier en daar een klein dennenbos. Deze inspanning wordt beloond met de mogelijkheid om te genieten van het spectaculaire goudgele zandstrand van Costa Calma, waar alle nodige diensten en voorzieningen aanwezig zijn.

Een unieke kaart op Fuerteventura

Een gevarieerde, leuke, veeleisende en ongebruikelijke kaart. Het zandige terrein, de lage begroeiing en het gevarieerde hoogteverschil zorgen voor een veeleisende oriëntatietocht, enkel voor uitstekende kaart- en isohypselezers. Het beste is dat de kaart nadat u de uitdaging hebt overwonnen naar een prachtig strand leidt waar u bovendien de opmerkelijke omliggende dorpjes kunt gaan bezoeken of genieten van een uitgebreid vrijetijdsaanbod in het toeristische centrum van Pájara.

Parking
WC
Localidad
Pájara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Costa Calma orientación de Fuerteventura
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
4
257
13
262
10045