Oriëntatiekaart Hoya del Morcillo

Oriëntatieloop in de dennenbossen van El Hierro

La Hoya del Morcillo, in het midden van El Hierro, biedt u de mogelijkheid om een magische omgeving op te snuiven, te genieten van overdonderende natuur en een hemelse rust zodat u elk moment ten volle kunt beleven. In dit weelderige Canarische dennenbos in de buurt van het plaatsje El Pinar is een recreatiezone te vinden die wordt voorgesteld als beginpunt van het oriëntatieparcours. Bovendien komen hier verschillende wandelpaden samen als kers op de taart voor wandelliefhebbers.

Unieke microreliëfs van El Hierro

Deze meest zuidelijke oriëntatiekaart van Europa is wellicht een van de beste en volledigste die er te vinden zijn voor dit type begroeiing. Omwille van het matige reliëf, afwisselende begroeiing, zones met talrijke details en microreliëfs is gedetailleerd en voortdurend kaartlezen vereist. Hier vindt u uiterst aantrekkelijke en veeleisende routes. Ook de allerkleinsten kunnen hier genieten van veilige parcours in de omgeving van de recreatiezone.

Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
7
257
13
262
10045