Piscinas naturales de Mesa del Mar

Natuurlijke zwembaden zijn erg populair

De ideale plek om te zonnebaden en te genieten van een rustgevend zoutwaterbad. Deze natuurlijke zwembaden aan de kust van Tacoronte zijn zeer populair bij de plaatselijke bevolking die ze vooral in de zomermaanden bezoekt. Dit kleine toeristenoord heeft twee zwembaden, waarvan één alleen in de zomermaanden gevuld is en het andere het hele jaar door. Het gebied is gemakkelijk te bereiken en beschikt over parkeerplaatsen, hoewel u voorzichtig moet zijn met de weg, want die loopt bergafwaarts en heeft vrij steile bochten."

Omgeving
Stad
Showers
Solarium
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045