Piscinas de Bajamar

Drie natuurzwembaden bij een strand en een groot aantal voorzieningen

Met of zonder golfslag, een bezoek aan de natuurzwembaden van Bajamar in het noordoosten van Tenerife, is iets waar je altijd met plezier aan terug zult denken. Twee grote zwembaden, een peuterbadje, een strand met goudkleurig zand afgeschermd van het geweld van de oceaan en een groot aantal voorzieningen op een steenworp afstand, maken dit tot een verplicht bezoek als je de bekoring van de zee bij La Laguna zelf wilt ervaren. Deze plaats is uitgeroepen tot Cultureel Erfgoed vanwege haar schitterende bezit.

Een veilig aquatisch park en talloze restaurants in de omgeving

Bajamar heeft zich ontwikkeld tot een authentiek natuurlijk aquatisch park voor het hele gezin. De aanwezigheid van strandwachten, goed onderhouden accommodatie, schoon water en zand, het uitzicht en de indrukwekkende legendarische vuurtoren vormen samen met de goede parkeergelegenheid en een diversiteit aan restaurants, de kiosk en verschillende winkels een perfect plaatje. En als je de woeste zee durft te trotseren, hou dan je camera in de aanslag, want het breken van de golven tegen de dijk levert onvergetelijke beelden op. Een fantastisch eiland. Een verplicht bezoek..

Omgeving
Stad
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045