Piscina natural Jover

Toegang voor personen met beperkte mobiliteit

"Dit natuurlijke zwembad in Tejina is een bezoek waard. Na aankomst op deze idyllische en vreedzame plek kunt u genieten van het uitzicht op de noordkust van het eiland. Gelegen aan de kust van het dorpje Tejina, San Cristóbal de La Laguna, beschikt dit natuurlijke zwembad over een toegang die is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. U kunt ook een verfrissende douche nemen in het frisse water uit de bergen, dat in de loop der jaren natuurlijke kanalen in de rotsen heeft uitgesleten."

Is accessible
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045