Charco del Cumplido

Kalme wateren met een helling voor gemakkelijke toegang

"Het ligt in La Caleta de Interián, aan de kust van de gemeente Los Silos en dankt zijn naam aan de langwerpige vorm. U kunt er heerlijk zwemmen en het heeft loopplanken naast de beroemde natuurlijke zoutpannen van La Caleta. De zoutpannen zorgen voor een een afwisselende activiteit naast de eigen huishouding, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het beste moment om te baden is bij hoog water. Het water is niet dieper dan 2 meter. In de buurt van Cumplido vindt u de zwembaden van Las Damas en El Romancito, uitstekend geschikt om te baden, zelfs bij eb en bij optimale omstandigheden"

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045