Charco de La Laja

Een vulkanisch zwembad voor alle leeftijden in San Juan de la Rambla

Het intense blauw van de Atlantische Oceaan wordt een subtiel kleurenpalet in de belangrijkste badzone van San Juan de la Rambla, in het noorden van Tenerife. Je hebt zo'n indrukwekkend uitzicht op Charco de La Laja vanaf het uitzichtpunt met dezelfde naam, dat je er maar blijft fotograferen en daarna zo snel mogelijk de trap af wilt om in het kristalheldere, kalme water te duiken. Dat water ligt op een steenworp afstand van de onstuimige oceaan waarvan de krachten gebroken worden tegen de vulkanische rots die deze parel beschermt.

Een natuurlijke spa met historisch erfgoed en restaurants

Gelegen in het historische hart van een van de aantrekkelijkste dorpen en met het fijnste klimaat van de regio, doemt dit juweel van de Canarische eilanden als bij toverslag op aan het einde van een van de drukst bewoonde straten. Het is uitstekend bereikbaar, er zijn plaatsen om te zonnebaden, er zijn drie bars en restaurants in de directe omgeving om nieuwe energie op te doen, je kunt zwemmen in het Charco de La Laja en zien hoe de grillen van de lavastroom en de bulderende Atlantische Oceaan aan een steile kust een niet te overtreffen natuurlijke spa op hebben geleverd. Charco de La Laja - Tenerife - Natuurzwembaden

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
  • In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045