Charco de la Araña

Een natuurlijk zwembad dat bij eb tevoorschijn komt

Als u op zoek bent naar een bijzondere plek om te genieten van de natuur, is de Charco de La Araña een absolute aanrader. Een natuurlijk zwembad dat bij eb tevoorschijn komt en bij vloed opnieuw onderloopt. Het is de ideale plek om een duik te nemen in het kristalheldere water, vooral als u van snorkelen houdt. De poel bevindt zich naast het strand met dezelfde naam en ligt dicht bij het gemeentelijke zwembadcomplex. De omgeving is heel bijzonder en de boulevard nodigt uit tot sporten aan zee. U kunt genieten van het landschap van de Acantilados de La Culata (de kliffen van La Culata), terwijl zeevogels boven de golven vliegen. Bovendien vindt u op de boulevard het indrukwekkende natuurlijke skelet van een walvis (Baleanoptera borealis borealis). Dit beeldhouwwerk is een eerbetoon aan walvisachtigen en een reflectie op de respectvolle relatie tussen de mens en de zee.

Parking
Showers
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045