Punta Mujeres Zwembad

Grote diversiteit aan plassen op Lanzarote

Een strook van twee kilometer met meerdere natuurzwembaden waarvan er twee goed afgeschermd zijn van de open zee, maken Punta Mujeres in het noordoosten van Lanzarote tot het plassengebied van het eiland bij uitstek. In dit vissersdorp met witte huizen dat zijn traditionele sfeer behouden heeft, genieten inwoners zowel als bezoekers van alle leeftijden van de ideale combinatie van zon, lava en het aangename oceaanwater. De enige niet-natuurlijke aspecten zijn enkele trappen en zonneterrassen. Al het overige is puur natuur, op smaak gebracht met een snufje zout.

Natuurzwembaden waar je in de nabijheid van betoverende plekken van het water kunt genieten

In dit natuurlijke aquatische park moet je langere tijd verblijven om alle plassen, zee-inhammen en kleine kapen te kunnen bezoeken. Een typisch dorpscafé bij een van de populairste zwembaden maakt het plaatje compleet. Dit alles wordt zelfs nog aantrekkelijker door de nabijheid van twee vande drukstbezochte toeristische centra, los Jameos del Agua en la Cueva de los Verdes, en de restaurants en kinderspeelplekken.

Omgeving
Stad
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
3
9
262
10045