Los Charcones de Lanzarote

Maagdelijke natuurzwembaden in het zuiden van Lanzarote

De natuur als architect is onovertroffen. De maagdelijke natuurzwembaden van Los Charcones liggen in het zuiden van Lanzarote, op vijf autominuten van Playa Blanca. Een groot aantal plassen van verschillende grootte, diepte en vorm zijn een lust voor het oog als je beseft dat mensen iets heel anders te zien krijgen als ze langs het in de buurt gelegen, niet afgebouwde, verlaten hotel lopen.

Een van de mooiste plassengebieden van de Canarische eilanden.

Ondanks het contrast, of juist dankzij het contrast heeft Los Charcones alles om je te ontspannen en te genieten van een boek, aangenaam gezelschap of een geruststellend alleen-zijn. Vanaf de vuurtoren van Pechiguera kom je gedurende twee kilometer om de haverklap langs heel aantrekkelijke, maagdelijke natuurzwembaden, van plassen om ontspannen in te baden tot duikplekken. Het lopen over een onverharde weg, de golfslag van de open zee en de steevast blazende wind worden ruimschoots goedgemaakt door het natuurlijke landschap waar je zo verliefd op kunt worden.

Sin vigilancia
Viento
Rustig water
LGTBI
¡Aviso!
Gevaar voor het naderen van de kust, vooral op dagen met sterke golven
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
3
9
262
10045