La Fajana

Drie zeer aantrekkelijke natuurzwembaden in het noorden van La Palma

Op de Canarische Eilanden tref je een overvloed aan schitterende natuurzwembaden met allerlei voorzieningen aan. Maar er zijn er maar weinig waar je in een oogwenk van het eerste naar het tweede en naar het derde kunt gaan. Een van de beste voorzieningen van deze soort is La Fajana in Barlovento, in het noordoosten van La Palma. De loopbruggen rond het verzorgde complex van drie plassen zijn afgeschermd van de golven, zodat je veilig kunt zwemmen in het kristalheldere, kalme water.

Zwemmen, eten en je ontspannen op een ideale plek op La Palma

Deze natuurzwembaden zijn gemakkelijk bereikbaar, er is parkeergelegenheid, een zonneterras en er zijn restaurants in de buurt. Op sommige dagen is het erg druk en mensen die slecht ter been zijn, kunnen beter niet van de trappen gebruikmaken. Toch is La Fajana de ideale plek voor het hele gezin om onder invloed van de zeelucht nieuwe energie op te doen zonder bang te zijn voor de krachten van de oceaan met zijn geluid, geur en smaak. Van het ene zwembad naar het andere gaan is net zo gemakkelijk als genieten van een heerlijke dag op deze plek. Verplicht bezoek.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
5
9
262
10045