Charco Azul op La Palma

Het meest uitgebreide natuurzwembad op La Palma

Bij Charco Azul op La Palma kunt u op een heel bijzondere en unieke manier van de zee genieten. Na een recente renovatie werd het nog bekender, en het kreeg in 2013 zelfs een internationale prijs voor de nieuwe voorzieningen. San Andrés y Sauces, één van de mooiste plaatsen in het noorden van het eiland, is een ideale enclave om met het hele gezin te genieten van de zee en de zon en het daarmee contrasterende groen van de nabijgelegen waardevolle prehistorische laurierbossen.

Charco met uitgebreide voorzieningen, bekroond met de Ecoplayas vlag

Deze badzone is uitgegroeid tot een natuur-attractie vanwege de uniciteit van de plas: de enorme afmetingen ervan, de afscherming van de golven, het peuterbadje met vlakke bodem, de kleine waterval, de trappen, de balustrades, het zonneterras, de douches, de kleedruimtes, de veiligheidsmaatregelen, de properheid, de vegetatie en de parkeerterreinen. De jury van de Ecoplayas vlag 2013 vlag zag dit ook en kende deze plek op La Palma een prijs toe voor haar bijzondere eigenschappen. Charco Azul op La Palma + natuurzwembaden op La Palma

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
5
9
262
10045