Zwembaden bij Roque Prieto

Plek om te zwemmen en je te ontspannen in het noorden van Gran Canaria

De woorden 'alles even loslaten' slaan helemaal op een verblijf bij de natuurlijke zwembaden bij Roque Prieto in het noorden van Gran Canaria. Waakzaamheid bij de open zee is geboden, maar dit plekje bij de stad Santa María de Guía biedt twee ideale plassen die aangelegd zijn om heerlijk rustig te zwemmen aan een kust die toch aan een onstuimige zee ligt. Deze plek is perfect als je op zoek bent naar rust zonder de drukte van de stad om je heen. Het water varieert hier van zeer ondiep tot drie meter diep.

Schone en rustige wateren op Gran Canaria

Ook al is dit een afgelegen plek waar niet alle voorzieningen aanwezig zijn, je kunt hier toch genieten van een rustige Atlantische Oceaan die regelmatig zorgt voor verversing van het water van beide zwembaden. Er is een groot zonneterras en balkons die eenvoudig bereikbaar zijn op enkele minuten van het parkeerterrein. Het kristalheldere water maakt de rotsachtige bodem zichtbaar van een heerlijk plekje voor liefhebbers van plassen vlakbij de uitgestrekte boomgaarden van de befaamde Canarische bananen. Een bezoek dat in elke agenda dient te staan.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
Santa María de Guía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
  • In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
2
9
262
10045