Los Charcones op Gran Canaria

Een onvergetelijke plas op Gran Canaria

Voordat je afdaalt op je wandeling naar Los Charcones zal het je verbazen hoe groot het is en dat er ook rustige baden aan de Atlantische Oceaan liggen. Eenmaal in het water kun je de zon en de oceaan op je lichaam voelen en hier heerlijk van genieten. Je baadt in een enorme, dubbele plas in het noorden van Gran Canaria. De mooie plaats Arucas heeft een van de grootste en spectaculairste natuurzwembaden van het eiland. Een plas die er van bovenaf gezien, uitziet als een door de goden gevormde menselijke gestalte.

Enorm zwembad in het noorden van Gran Canaria

Naast de snelweg en in de nabijheid van diverse plaatsen, ligt deze badzone die goed bereikbaar is, waar parkeergelegenheid is, die beschikt over een ruim zonneterras, restaurants en een groot aantal voorzieningen in de directe omgeving. De omringende muur, die perfect is voor een wandeling bij eb, en de brede rotswand beschermen het zwembad afdoend tegen de sterke, brullende Atlantische Oceaan, terwijl de nabijgelegen plasjes en inhammen het plaatje compleet maken als de golfslag niet te hoog is. Als je eerst je ogen de kost geeft en daarna gaat genieten, dan lijkt het net alsof het hoofd dat de plas zijn vorm geeft, je vertelt dat je stil moet staan.

Omgeving
Stad
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Rustig water
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
2
9
262
10045