Las Salinas de Agaete

Een natuurzwembad met vulkanische grotten voor het hele gezin

Het lijkt nog het meest op een middeleeuwse vesting, maar het is gevuld met aangenaam oceaanwater. Het is gelegen in Las Salinas de Agaete op Gran Canaria. Drie uitstekende natuurzwembaden, afgeschermd van de open zee, lijken net een kasteel door de bijzondere betonnen pylonen die aan kantelen doen denken en die de aanstormende golven breken. Deze plassen, die onderling verbonden zijn door vulkanische grotten, hebben alles in zich om met het gezin heerlijk ontspannen te zwemmen met een fantastisch uitzicht op de steile noordwestkust.

Goede bereikbaarheid gepaard aan een pittoreske haven en een karakteristiek dorp

Deze zwembaden beschikken over een zonneterras, een duiktraditie en zijn goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen haven van Agaete. Dit heeft een goede verbinding met Tenerife en is beroemd om zijn restaurants. Vanaf de Calle el Muelle-straat kun je er lopend of met de auto heen. Er is parkeergelegenheid. Het groene contrast van de palmbomen en de gecultiveerde boomgaarden waar je op uitkijkt, zullen de betovering alleen nog maar versterken. Na vijf minuten rijden kom je bij een uitloper van het dorp met zijn volkenkundige faam: een kasteel dat niet van zand is, maar van prachtig zout water.

Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Agaete
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
  • In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
2
9
262
10045