Charco de San Lorenzo

Ideaal natuurzwembad in het noorden van Gran Canaria

Het noorden van Gran Canaria is bezaaid met talloze plassen, maar als je door San Lorenzo in Moya komt, zul je er zeker even stoppen. Twee enorme natuurzwembaden waar de nodige voorzieningen zijn aangebracht, zorgen ervoor dat je kunt genieten van het oceaan-gevoel zonder het risico op golfslag. Bovendien maken de voorzieningen, de restaurants en de nabijheid van de snelweg stoppen bijna verplicht, zeker als je je realiseert dat er ook een zandstrand is, wat niet erg gebruikelijk is in dit gebied.

Plas naast de snelweg, met diverse voorzieningen in Moya

De aanwezigheid van zand maakt het voor kinderen al aantrekkelijker. De douches, kleedruimtes, toiletten, trappen, parkeerplaatsen en visrestaurants maken er een ideale salade voor het hele gezin van, die nog op smaak wordt gebracht met wat zon en zeezout. Het grootste zwembad is 75 meter lang en 45 meter breed. Door de diepte en de vulkanische rots op sommige plekken kun je hier duiken. Zo'n duik verbreekt heel even de serene rust die zo kenmerkend is voor dit kristalheldere, onvergetelijke plekje.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Oleaje fuerte
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
2
9
262
10045