Puertito de Lobos

Een van de mooiste natuurzwembaden van de Canarische eilanden

Is het mogelijk om te genieten van een onbewoonde parel in de Atlantische Oceaan die ooit een toevluchtsoord voor zeeleeuwen was? Ja. Als je op Fuerteventura bent, neem dan de boot naar Corralejo en je bent in 20 minuten op Puertito de Lobos, een streek met een paar huizen op een vrijwel ongerept eilandje van 4,5 vierkante kilometer. In diverse prachtige natuurzwembaden kun je genieten van het kristalhelder blauwe, meestal rustige water, waar je ontspannen kunt baden en snorkelen op een eiland waar een restaurant is, maar waar vooral rust heerst. Veel rust.

Zwembaden op een eiland met schitterende vergezichten in het noorden van Fuerteventura

Deze parel van land en zee is uitgegroeid tot een van de aantrekkelijkste bestemmingen van bezoeken aan Fuerteventura. Het heldere water van de zwembaden, het contrast met de vulkanische bodem, de kleine vissersbootjes en de ruime afmetingen van deze badzone zorgen ervoor dat je niets liever wilt dan duiken en heel lang blijven. De rest van het eilandje, dat tot natuurreservaat bestempeld is en dat een aantrekkelijk strand heeft, waar je wandelingen kunt maken met spectaculaire uitzichten op Lanzarote en Fuerteventura, maakt een bezoek verplicht.

Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Islote de Lobos
Deze activiteit moet minstens 5 dagen van tevoren worden gereserveerd. Je kunt het hier doen.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
4
9
262
10045