Tacorón

Ontspannend baden en uitzicht op de vulkaan ten zuiden van El Hierro

Deze parel, Tacorón genaamd, is zeer goed toegankelijk. De weg naar het zuidelijkste punt van El Hierro buigt kort voor uw bestemming af naar rechts: naar de kustplaats La Restinga. Een kort pad leidt naar deze natuurlijke zwembaden, die een bezoek meer dan waard zijn. Hier kunt u het hele jaar door genieten van een kalme zee midden in de Atlantische Oceaan. Dit deel van de oceaan wordt niet voor niets de Mar de las Calmas genoemd. Een onvergetelijke plek waar het palet van mariene kleuren zich vermengt met het zwart van de vulkaan.

Hammok sunshade
Parking
Solarium
WC
Solo en verano
Rustig water
Pet friendly
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
7
9
262
10045