La Maceta

Het ideale natuurzwembad voor alle leeftijden in het noorden van El Hierro

Als je op het eiland El Hierro met het hele gezin ontspannen wilt zwemmen in een natuurlijke omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de zon, dan hoef je niet verder te zoeken. Het zwembad van La Maceta, in het dal van El Golfo, heeft alles in zich om het woord 'genieten' waar te maken als het gaat om de combinatie zon, lava en zee. De grotere en kleinere plassen, gelegen in het noorden van het eiland, liggen afgeschermd van de golven en zijn tot de nummer één in hun soort uitgeroepen.

De belangrijkste badzone op El Golfo

Hoewel de oceaan onstuimig kan zijn en dan met spectaculaire golven plassen op het strand achterlaat, zijn deze plassen perfect voor alle leeftijden. Deze enclave is bovendien gemakkelijk met de auto bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Deze plek is met zijn metalen balustrades, zijn ruime zonneterras en zijn trappen de belangrijkste badzone op El Golfo. Ontdek het zelf.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
7
9
262
10045