Charco de los Sargos

Een groot natuurlijk zwembad in El Golfo

Charco de los Sargos is samen met Charco de La Maceta en Charco Azul een van de meest populaire zwemgebieden in El Golfo, in de gemeente Frontera. Het dankt zijn bijzondere structuur aan hoge kliffen en de zee heeft verschillende plekken gecreëerd die ideaal zijn om te baden. Het vulkanische landschap creëert de ideale sfeer voor een dagje strand met een verschil.

Een smal pad op een kliffen..

Nadat we een paar minuten de kliffen zijn afgedaald, bereiken we een gebied dat erg populair is bij de plaatselijke bevolking. De ligging op het eiland garandeert vrijwel het hele jaar door mooi weer en de mooiste zonsondergangen van de hele Canarische Archipel. Naast een goed onderhouden recreatiegebied vindt u er meerdere restaurants waar u de populaire gastronomie van het eiland kunt proeven.

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Las Puntas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
7
9
262
10045