LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Scheepvaartmuseum

Zeevaartmuseum in La Palma
Zeevaartmuseum in La Palma
Zeevaartmuseum in La Palma
Zeevaartmuseum in La Palma

Een intense en fascinerende reis door de geschiedenis van de scheepvaart

Het Scheepvaarmuseum is ondergebracht in de Boot van de Maagd, op het plein La Alameda de Santa Cruz in La Palma, de hoofdstad van het eiland. Het betreft een exacte replica van een karveel uit 1940, gebruikt voor de Afdaling van de Maagd tijdens de vijfjaarlijkse Fiestas Lustrales. Sindsdien is deze emblematische plaats van de stad een van de voornaamste musea van La Palma geworden. Hier vinden we een aanzienlijke collectie voorwerpen uit de zeevaartgeschiedenis, zoals zeevaartinstrumenten, schaalmodellen of grafische documentatie met een enorme historische waarde. Een overzicht van vijf eeuwen in een intense en fascinerende reis in de tijd.

Het meest bezochte museum van La Palma

De opmerkelijke plaats waar het zich bevindt en de enorme historische waarde van wat erin te vinden is, maken van het Zeevaartmuseum het meest bezochte museum van La Palma. Alle informatie is beschikbaar in meerdere talen en bovendien kunt u gebruik maken van een gids, wat heel praktisch is voor bezoekers die zich willen verdiepen in de geschiedenis achter dit mooie museum. De moderne en gerenoveerde voorzieningen herbergen historische stukken en uiterst interessante interactieve elementen. Het is een onvergetelijke ervaring om aan boord gaan van dit gestrande schip in het centrum van de hoofdstad en de fascinerende geschiedenis ervan te ontdekken op het dek.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
sí

sí

ONTDEKKEN