LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM)

Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) op Gran Canaria
Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) op Gran Canaria
Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) op Gran Canaria
Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) op Gran Canaria

Een reis door de artistieke cultuur van Afrika, Amerika en Europa

Dit belangrijke museum ligt in de historische wijk Vegueta, in het oude stadsgedeelte van Las Palmas de Gran Canaria, de hoofdstad van het eiland. Het Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) is uitgegroeid tot het museum voor moderne kunst bij uitstek van de Canarische Eilanden. Wat zo speciaal is aan dit museum is dat het gericht is op kritisch denken en de artistieke cultuur van drie continenten: Afrika, Amerika en Europa. Een uiterst volledig bezoek waarbij schilderkunst, tekenkunst, beeldhouwkunst, grafische werken, mail art en interessante tentoonstellingsprojecten met als centrale thema die “tricontinentaliteit” aan bod komen.

Tentoonstellingen met vrij entree en winkel

Dit kunstcentrum met vrij entree voor iedereen biedt de bezoeker een volledig programma tentoonstellingen en een goed gevulde agenda informatieve activiteiten in verband met hedendaagse kunst. De bibliotheek, met bijna 57.000 boekdelen gespecialiseerde kunst, biedt een uitgebreide collectie gewijd aan kunst en aan Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse artiesten. Bovendien is er een winkel met uiteenlopende artikelen met betrekking tot de verschillende kunstdisciplines, zoals boeken, ansichtkaarten, bijouterie, handtassen of kantoor- en decoratieartikelen, perfect als souvenir van dit fantastische bezoek.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
Ja

Ja

ONTDEKKEN