Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM)

Een reis door de artistieke cultuur van Afrika, Amerika en Europa

Dit belangrijke museum ligt in de historische wijk Vegueta, in het oude stadsgedeelte van Las Palmas de Gran Canaria, de hoofdstad van het eiland. Het Atlantisch Centrum voor Moderne Kunst (CAAM) is uitgegroeid tot het museum voor moderne kunst bij uitstek van de Canarische Eilanden. Wat zo speciaal is aan dit museum is dat het gericht is op kritisch denken en de artistieke cultuur van drie continenten: Afrika, Amerika en Europa. Een uiterst volledig bezoek waarbij schilderkunst, tekenkunst, beeldhouwkunst, grafische werken, mail art en interessante tentoonstellingsprojecten met als centrale thema die “tricontinentaliteit” aan bod komen.

Tentoonstellingen met vrij entree en winkel

Dit kunstcentrum met vrij entree voor iedereen biedt de bezoeker een volledig programma tentoonstellingen en een goed gevulde agenda informatieve activiteiten in verband met hedendaagse kunst. De bibliotheek, met bijna 57.000 boekdelen gespecialiseerde kunst, biedt een uitgebreide collectie gewijd aan kunst en aan Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse artiesten. Bovendien is er een winkel met uiteenlopende artikelen met betrekking tot de verschillende kunstdisciplines, zoals boeken, ansichtkaarten, bijouterie, handtassen of kantoor- en decoratieartikelen, perfect als souvenir van dit fantastische bezoek.

Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
  • Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
  • Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
2
11
262
10045