Parque del Drago Milenario

De duizendjarige drakenboom van Icod de los Vinos

In Icod de los Vinos in het noorden van Tenerife staat een levend Nationaal Monument. Het gaat om de duizendjarige drakenboom, waar een 800-jarige leeftijd aan wordt toegekend. Het is de parel van dit park en het symbool van Tenerife, hij is 18 meter hoog en de stam heeft een omtrek van 20 meter. De beste manier om deze boom van dichtbij te leren kennen en ook andere endemische soorten van de Canarische Eilanden, is door het Parque del Drago Milenario te bezoeken, waar men op wandelpaden en in tuinen kan rondwandelen.

Geniet van de geschiedenis en de tradities in de natuur

In het park, waar het zich bevindt, kan men ook een representatie zien van een begraafplaats van de oude inheemse bevolking van Tenerife en diverse voorbeelden van tradities die tot de dag van vandaag in ere worden gehouden. Het park beschikt over een picnic-zone om de hele dag van te kunnen genieten, en heeft een team van gidsen gespecialiseerd in de Canarische flora, die eventueel alle twijfels oplossen die de bezoekers kunnen hebben.

Wifi
Localidad
Icod de los Vinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045