Jardín de Aclimatación de La Orotava

De oudste botanische tuin van de Canarische Eilanden

De Jardín de Aclimatación de La Orotava, in Puerto de la Cruz, is één van de beste plaatsen in het noorden van Tenerife om in de natuur te wandelen. De liefhebbers van plantkunde zullen talrijke plantensoorten ontdekken, vooral van tropische origine: op één van de wandelingen van de bezoeker zult u het gevoel hebben in de jungle te wandelen. Ook bekend als de botanische tuin van Puerto de la Cruz, werd deze meer dan 200 jaar geleden opgericht.

Wandelen en foto's maken tussen tropische bloemen

Het meenemen van een camera naar deze botanische tuin is bijna een verplichting: de bezoeker zal de schoonheid van de bloemen naast de eeuwenoude bomen die uit een sprookje lijken te komen willen vastleggen, zoals het geval is bij de ficus en zijn gigantische wortels in de lucht. De Jardín de Aclimatación de La Orotava is tevens een zeer frisse en aangename plaats om te wandelen dankzij de overvloedige vegetatie , u kunt het het hele jaar door bezoeken en het zijn deuren niet tot zes uur 's avonds.

Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045