Cueva del Viento

Eén van de grootste vulkanische kanalen van de wereld

Het grootste vulkanische kanaal van de Europese Unie bevindt zich op het eiland Tenerife. Het is de Cueva del Viento.... en u kunt hem bezoeken! Het binnengaan in het hart van de aarde, alsof u een avontuur beleeft van Jules Verne, is een echte ervaring. De grot bestaat uit een labyrinth van onderaardse gangen op drie verschillende niveau's waar u haar geomorfologische schoonheid kunt bewonderen. Volgens speleologen is deze met zijn 18 kilometer lengte één van de grootste in de wereld.

Speleologie bedrijven op Tenerife

De Cueva del Viento bevindt zich in Icod de los Vinos in het noorden van Tenerife. Het beschikt over een bezoekerscentrum waar diverse panelen op een gedetailleerde manier vertellen over haar buitengewone karakteristieken. Het wordt aanbevolen een reservering te maken voor dit twee uur durende bezoek. De bezoeker moet rekening houden met het feit dat het bedrijven van speleologie een lange broek en geschikt schoeisel vereist. Er zijn speciale prijzen voor kinderen en er moet worden vermeld dat de toegang is verboden voor kinderen onder de vijf jaar.

Parking
Localidad
Icod de los Vinos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045