Casa Lercaro

Een paleis uit de XVI de eeuw in La Laguna

Het Casa Lercaro is gelegen in het noorden van Tenerife, in La Laguna, een stad die is verklaard tot Werelderfgoed. Dit meer dan vier eeuwen oude paleis herbergt het Museo de Historia de Tenerife, alhoewel het moeilijk is aan de weet te komen wat het meest interessant is, kunt u zelf genieten van de permanente exposities die binnen aanwezig zijn of van het gebouw zelf. Omdat het is gelegen in de oude binnenstad van La Laguna, is het eenvoudig het Casa Lercaro te ontdekken als onderdeel van een rustige wandeling.

Een museum waar u de geschiedenis van Tenerife kunt ontdekken

In de vitrines en aan de muren van het Museo de Historia vindt de bezoeker archeologische stukken, kuntswerken en voorwerpen die uit verschillende perioden uit de geschiedenis van de Canarische Eilanden voortkomen. Bij het verkennen van de patio's kunt u veel curiosa ontdekken, zoals de twee zorgvuldig gerestaureerde rijtuigen uit de XVIIIde en XIXde eeuw, een grafsteen die hergebruikt wordt als opstapje of de bronnen die het hele herenhuis van water voorzien. Bovendien vertelt de legende dat het meest beroemde spook van de Canarische Eilanden in dit huis ronddwaalt.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
San Cristóbal de La Laguna
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045