Casa del Vino y la Miel

Een gastronomisch museum in Tenerife

Het Casa del Vino y la Miel bevindt zich in El Sauzal, in het noorden van Tenerife, in een typisch Canarische boerderij meer dan drie eeuwen oud. Het is een verplichte stop voor iedere toerist met interesse voor de gastronomie, want afgezien van het ontdekken van het proces voor de vervaardiging van wijn en honing in Tenerife, kunt u op deze unieke locatie verschillende gerechten en producten proeven, zowel in het restaurant als in de taveerne. De kleineren kunnen zich vermaken in een speciaal voor hen ontworpen speeltuin.

Vinotheek en restaurant met uitzicht op de Teide

La Casa del Vino y la Miel beschikt over een winkel waar u naast ambachtelijke artikelen verschillende soorten lokale wijn en Canarisch gebak kunt kopen. Om deze boerderij van buiten te ontdekken, bestaat er niets beters dan een wandeling door de tuin met bijna 20 soorten wijnranken en uitzicht op de Teide. U kunt dit bezichtigen van dinsdag tot zondag gedurende praktisch de hele dag.

Catering
Parking
Localidad
El Sauzal
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
1
11
262
10045