Salinas de Janubio

De meest uitgebreide zoutvelden van de Canarische Eilanden

De Salinas de Janubio in Lanzarote zijn de grootste van de Canarische Eilanden en vormen een schouwspel van grote architectonische en culturele waarde. Heden gaat men door met de winning van het witte goud dat tot voor kort essentieel was voor de economie van het eiland. Deze bevinden zich in een lagune die werd gecreëerd door vulkanische uitbarstingen afkomstig van een barrière van lava in zee en is verklaard tot Monument van Wetenschappelijk Belang door de aanwezigheid van migratievogels.

Onweerstaanbare avondschemeringen in Lanzarote

Deze plaats vertelt ons over de inspanningen van de bevolking van Lanzarote met betrekking tot de transformatie van het milieu en de vruchten die ervan kunnen worden geplukt. Dat zijn de zoutvelden, een voorbeeld van volharding en de wortels in de grond, en waar het beroep sinds vele generaties is overgegaan van vader op kind. Het is aanbevolen deze in de avondschemering te bezoeken, wanneer de zon in de poelen op het strand weerspiegelt totdat het water verdampt en een spel van tinten en kleuren van grote schoonheid produceert, onweerstaanbaar voor de lens van uw camera.

Catering
Parking
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
  • Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
  • Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
3
11
262
10045