Castillo de San Gabriel

Een wandeling over de beroemde brug Las Bolas

Met uitkijk op de Atlantische oceaan vanuit de baai van Arrecife, in het noordoosten van Lanzarote, ligt sinds eeuwen het kasteel San Gabriel. Gebouwd om het eiland te beschermen tegen de aanvallen van piraten, is het vandaag een onontkoombaar bezoek in de hoofdstad van Lanzarote. Het is toegankelijk via twee bruggen: de oudste, de brug Las Bolas, vormt samen met het kasteel één van de meest karakteristieke bezienswaardigheden van Arrecife. Iedereen die deze stad bezoekt mag deze zone absoluut niet missen.

Historisch Museum van Arrecife, hoofdstad van Lanzarote

Gebouwd op het eiland El Castillo en omringd door kleine stranden met goudgeel zand, dateert haar huidige uiterlijk uit de XVIIIde eeuw. Binnenin herbergt het het Historisch Museum van Arrecife, waarin het mogelijk is stukken uit de oude majo-cultuur, de aboriginals van Lanzarote, alsmede facsimile's van relevante documenten en maquettes over de evolutie van de hoofdstad. Zowel het kasteel als de brug zijn een historische verzameling die is verklaard tot cultureel erfgoed.

Parking
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
3
11
262
10045