(CACT) Los Jameos del Agua

De schoonheid van een meer onder de grond

In deze vulkanische grot in het noorden van Lanzarote is het onmogelijk niet bekoord te raken door de rustige en bijna magische atmosfeer. Het natuurlijke meer, in het interieur van de grot zelf, wordt iets verlicht door de zon en is het thuis van een soort albino kreeft, uniek in de hele wereld. Een cafetaria, gelegen in het interieur van de grot, is een verplichte stop om iets te eten of drinken terwijl men geniet van de schoonheid van deze plek.

Een auditorium ontworpen door César Manrique

Ontworpen door de artiest César Manrique uit Lanzarote, verenigt Los Jameos del Agua het respect voor de habitat van de kleine kreeften en culturele activiteiten. Naast de grot waar deze creaturen leven ligt een palmentuin met een kunstmatig meer en een museum gewijd aan de vulkanen, hetgeen verschillende interactieve activiteiten aanbiedt. Bovendien biedt een auditorium, gebouwd in de grot zelf en dat profiteert van het geluid van de vulkanische grot, allerlei soorten concerten en evenementen in een uniek landschap.

Catering
Parking
Wifi

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
3
11
262
10045