(CACT) Jardín de Cactus

Genieten tijdens een wandeling door het landschap van Lanzarote

In Guatiza, in het noorden van Lanzarote, bevindt zich de Jardín de Cactus, die meer dan 1.400 soorten cactussen uit de hele wereld verenigt. Gemakkelijk herkenbaar vanaf de weg dankzij de grote metalen cactus die bij de ingang staat, is dit cactarium het laatste werk op het eiland gerealiseerd door César Manrique. Elke bezoeker die van de nabijheid van de natuur houdt, zal op de stenen wandelpaden een rustige plek tegenkomen om te wandelen en te genieten van het landschap van Lanzarote.

Een tuin ontworpen door César Manrique

Het respect voor de natuurlijke omgeving is één van de kenmerken voor het architectonische werk van César Manrique en weerspiegelt zich ook in de Jardin de Cactus, die volledig is geïntegreerd in het landschap van het eiland. De windmolen steekt duidelijk af bij het zwarte gesteente en is één van de beste plekken om een panoramisch uitzicht te krijgen van de tuin, die gebouwd is in de vorm van een amfitheater. Om uit te rusten tijdens uw bezoek kunt u het beste bij de vijver in de tuin gaan zitten of een drankje nemen in het cafetaria.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Guatiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
  • Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
  • Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
3
11
262
10045