(CACT) Castillo de San José

Bezoek het Museo Internacional de Arte Contemporáneo van Lanzarote

Van de bouwval van een militaire vesting tot Museo Internacional de Arte Contemporáneo dankzij het meesterschap van de artiest César Manrique. Het Castillo de San José is een fort met gezag waar de avant-garde en de gastronomie goed smaken in combinatie met het onmiskenbare uitzicht op de zee van Lanzarote. Aan de stenen muren uit de XVIIIde eeuw hangen werken van onder andere Tàpies, Miró, Alechinsky en Millares. Gelegen in het oosten van het eiland, is dit artistieke centrum waar men toegang tot krijgt via een ophaalbrug, een museum, restaurant en, zonder twijfel, een unieke plek en emblematisch voor de stad.

Een restaurant met het stempel van Manrique in Arrecife

Bij het passeren van de grote ingangspoort, draagt alles het stempel van Manrique: de gewelfde zaal met tijdelijke exposities, de prachtige tuinen van lava en palmbomen en de onberispelijk witte buisvormige trap tot de laagste verdieping van het kasteel, het absolute territorium van het restaurant. Stijklvol en zeer modern, biedt dit etablissement een creatieve Canarische keuken en verse tapa's in een ronde glazen zaal, waar het gesteente, het hout en de hangplanten de hoofdrolspelers zijn van een zeer suggestief uitzicht op de prachtige haven van Arrecife.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Arrecife
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
3
11
262
10045