Archeologisch Park Cuevas de Belmaco

De eerst gevonden rotstekeningen op de Canarische Eilanden

Het was in de langvervlogen XVIIIde eeuw, toen in Belmaco in het zuidoosten van La Palma de eerste rotstekeningen van de Canarische Eilanden werden ontdekt. Sindsdien heeft deze plek zich ontwikkeld tot referentiepunt voor allen die geïnteresseerd zijn in het verleden van de archipel. Tien natuurlijke grotten en een gebouw met steengravures - waarover verschillende interpretaties bestaan - vormen een archeologische verzameling die tegenwoordig is verklaard tot Historisch Artistiek Monument.

Een archeologisch park van groot belang

Dit archeologische park telt talrijke faciliteiten die de bezoeker verder helpen. Het is aanbevolen de auto achter te laten op het parkeerterrein en zich in eerste instantie naar het interessante informatiecentrum te begeven om vervolgens een aangename wandeling te maken die naar de verschillende vindplaatsen voert, allen uitgevoerd met informatiepanelen. Aan het einde van het bezoek kan men in de winkel van het park een goede demonstratie van de ambachten met betrekking tot palmbomen ontdekken.

Localidad
Villa del Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
  • Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
  • Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
5
11
262
10045